2016-04-09 Herceg nem tűnik túl kedves házigazdának, szegény Boomert cafatosra tépkedte. Bár ritkulnak a csaták, és a sebek is gyógyulnak, de meg kell jegyezni, hogy szerencsésnek mondhatja magát a sportló, mert van hová elfutni.

Boomerrel idő közben elkezdtem dolgozni, persze futószárazás után tudok csak ráülni, mert a nagy szabadság megtette negatív hatását. Erősen ellenszegül, sokat kell még alakulnunk. A segítség még várat magára, de majdcsak megérkezik egy belovagló személyében. Drága heréltem szépen kigömbölyödött, ezért kénytelen voltam másik nyerget venni, mert nem érte be egyik hevederem sem. Majd jó lesz Alkonyra a másik...

Alkonnyal is nagy terveim vannak, szeretném kancaszemlére elvinni, már csak meg kell tanulnunk a felvezetés fortélyait, más nem is állhat az utunkba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://naphozloval.blog.hu/api/trackback/id/tr998583000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása