Csillababanéni 2011.11.05. 09:31

Látogatók

2011-11-05 Nővéremék látogatásáról néhány kép következik. Sajnos nővérem próbálkozásáról nincs birtokunkban digitális forrás, de dolgozunk az ügyön. Keresztlányunk szorgalmasan rótta a köröket Dönci hátán, a lovacska pedig megfelelően türelmes volt, és kellő mértékben lószagú. Ja, és Herceg sem ette meg őket, pedig pár percre villanypásztoron belül voltak az idegenek, igaz párom jelenléte nagyban befolyásolta a találkozó kimenetelét.

A bejegyzés trackback címe:

https://naphozloval.blog.hu/api/trackback/id/tr273355219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

farsangcsapat 2011.11.06. 15:05:08

Azok a bizonyos digitális képek zárolva vannak, nem láthatják meg a napvilágot SOHA. :)
A vicces Anya ügyetlenkedésétől eltekintve nagyon jó volt Döncin lovagolni - mint ez Dorka koncentrálásán is látszik ;)-, nagyon kedves kis ló.
(Mindezek hatására már ki is találtuk ki milyen lovat fog tartani Eszti leendő tanyáján. Ja és a Farsang Csapat összes tagjának western nyerge lesz...)

orsimártigabi 2011.11.08. 21:08:31

@farsangcsapat: pedig roppant kíváncsiak lennénk azokra a képekre! :)
süti beállítások módosítása