2015-12-14 Ma befejezik a legelő körbekerítését és a villanypásztorzsinór is beszerzésre kerül, utána pedig tényleg használatba vehetik a lovak a területet. Az istálló részben elkészült, a nyílászárókat január elejére szállítják, remélhetőleg nem jön közbe semmi.

Szuszi, a macska jól van, egyre többet tartózkodik kint a szabadban. A pajtát nagyon szereti, kész macska birodalom, és Miska kutyával is jól összebarátkoztak, a család nem kis örömére. Sokszor lóvá teszi Miskát, mivel az nem lát, csak az orra jó, így annál fogva vezeti olyan helyekre, amit, ha látna esze ágában nem lenne megközelíteni. Két hete vittük vissza a cicát kontrollra, hátha kivehető a maradék merevítés, de a csontosodás még nem volt megfelelő. Bízom benne, hogy a jövő hét elején megszabadulhat a fémektől, és akkor teljes értékű tagja lesz a macskatársadalomnak. És ha már altatják, az ivartalanítást is egy kalap alatt elvégzik rajta, a jövőre, illetve a környék kandúrjait nézve így jobb lesz neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://naphozloval.blog.hu/api/trackback/id/tr658171242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása