2014-08-02 Alkony ideiglenes befogadói nyaralni mentek, és minket ért az a megtisztelő feladat, hogy ránézhetünk a lovakra távollétükben. Nagy kihívás, remélem nem történik semmi rendkívüli, eddig együttműködőek voltak a lovak, álltak és ettek nagyrészt. Ma például sűrű ködben összecsoportosulva várták a gazda előkerülését a ház sarkánál, majd amikor vittem a szénát felhagytak a sóvárgással és nagy kegyesen leballagtak a második forduló széna után.

Alkony igazán jó formában volt ma reggel, igazi címlaplány lett belőle.Alkony augusztusi címlaplány.jpgÁllítólag a banda kisebb csoportokra szeparálódva eszik.Különevős2.jpgEz fél óra múlva készült.Különevés.jpgCsillag igazolni akarta a napi rutint, ezért magában sunyítva evett.Csillag sunyítva eszik.jpgNa jó egy kis nyakvakarásra más is külön vonult.Szürke nyakvakarás.jpgDe aztán visszament. A háttérben pedig jól látszik, hogy augusztusban is lehet ennyire párás a levegő.

A bejegyzés trackback címe:

https://naphozloval.blog.hu/api/trackback/id/tr916567427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása