2014-08-09 Lejárt a mandátumunk,  miszerint gondozhattunk plusz négy lovat. Mondjuk ez így kicsit nagyképű kijelentés, mert ez nagyjából a simogatásukból állt, és egy kis széna adagolásból, a többit megoldották a lovak, de azért jó volt. Szerintem ez lehetne üzletág  is, én fizetnék is szívesen még egy pár nap lóközelségért, feldobott a feladat, izgalmas volt. A megbeszélt napi két alkalom helyett legalább háromszor kint voltunk, nehogy valami gond adódjék tudtunkon kívül, mégiscsak nagy felelősség ennyi ló. A vezérkanca a vége felé már hangos röhögéssel fogadott és kisajátított, minden más patást elhajtott mellőlem, szerinte a simogatás főleg neki járt. Azért lopva a többieket is végigtapogattam, amíg a nagy szürke csaj nem figyelt oda. Alkony szépen gyarapszik, erősödik a lejtőknek és emelkedőknek köszönhetően.

Jövő héten elutazunk, izgulok mi lesz a jószágokkal, remélem minden rendben lesz. Most a figyelem középpontjában Miska van, akinek megint nyirok oedemaja van. Több antibiotikum injekción van túl, szegényemet az ág is húzza. A fülét és az orrát is brutálisan kicsípik a legyek, nem győzzük lefogni, hogy kék spray-vel befújkáljuk. A lábán pedig az oedema kifajadt, így azt hyperollal kell kimosogatni, amit szintén nem szeret. Néha már temetjük szegényemet, de amíg a Doktornő lát benne reményt mi is bizakodunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://naphozloval.blog.hu/api/trackback/id/tr636590183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása