Csillababanéni 2015.03.25. 16:15

Lovak réme

2015-03-25 Boldog születésnapot Hugi!!!!!

A lovak réme én vagyok, ugyanis mindenkit munkára fogtam, ha már egy lóhoz hozzákészülök, akkor csináljuk nagyban. Amíg dolgozok velük, le vannak kötve, hogy egy kis türelmet is tanuljanak. Nos, ezt Herceg tűri legrosszabbul, persze két három alkalommal el is engedi magát. Még mindig bravúrosan oldja a csomókat, és tarkójával nekifeszülve a kötélnek lehúzza magáról a kötőféket, stb.. Ilyenkor nagy a rémület, hogy melyik védtelen lótársát fogja bántani, vagy a kikötött lovak miatt bátran karámba merészkedő kutyákat szedi szét...

Dönci nem örül a munkának, ő inkább elnézegetné a fiatalokat nyargalászás közben, ha lehet hagyjuk őt figyelmen kívül, tulajdonképpen itt sincs.

Alkony egyre kezelhetőbb, igaz folyton leltározza a törpéket. Lépés, ügetés szóra megy, a vágta meg anélkül is.

Herceg kapta a legnagyobb feladatot, mivel megkezdődött a belovaglása. A belovagló fiú lelkes, és kitartó, reméljük mielőbb kezes lovacskát farag az alapító lovunkból. Ma igencsak elfáradt a kis fekete, mert amióta elment a szakember csak áll egy helyben a karámban fejét lógatva, és siratja a gondtalan csikóéveket.

Még amit be kell jegyezzek a naplómba, hogy megtörtént a tavaszi féreghajtás.

A bejegyzés trackback címe:

https://naphozloval.blog.hu/api/trackback/id/tr107304178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása