2011-12-06 Megjött a Mikulás!!!! Na nem ez a nagy újság, hanem Dönci hagyta magát az istállóban megpucolni, és mindketten túléltük. Az eső adott okot a bátor próbálkozásnak, mert poros lovat az esőben takarítani értelmetlen, de a fenti ok kapcsán kihagyhatatlan volt a művelet. Kicsit ideges volt a herélt, de miután rájött, hogy nem virsligyártás lesz, szépen megnyugodott.

Az új széna beválni látszik, alakulnak a lócitromok, már csak estére kapnak lucernát, és szerencsére nem bánják, mert nagyon ízlik az új csemege. Igyekszem kordában tartani az adagokat, bár párom szerint lóhizlaldát üzemeltetek. Majd tavasszal belekezdünk valami zsírégetésbe, mert ugye télen jól jön a fókapulcsi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://naphozloval.blog.hu/api/trackback/id/tr723441958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása